top of page

Bij Beau Elle kan je terecht voor een hele reeks behandelingen gericht op afslanking en relaxatie die jou beter in jezelf doen voelen en weer laten stralen.

Klik hieronder door voor meer informatie over de verschillende behandelingen en om alvast jouw moment van verwennerij en zelfzorg vast te leggen

Slimyonik.jpg

Slimyonik Air

Cellulitis en obesitas zijn net zo wijdverbreid als de vele zinloze pogingen om ze permanent te behandelen.

Ons credo: benader het liever ontspannen en holistisch – met de SLIMYONIK® AIR-toepassingen van binnen en van buiten.

PS Food and Lifestyle.jpg

PS. Food & Lifestyle

PS. food & lifestyle is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Er is hierbij uitgegaan van de laatste wetenschappelijke inzichten. Om optimaal resultaat te boeken, houdt PS rekening met de functie van verschillende voedingsstoffen. De producten bevatten weinig brandstoffen (koolhydraten) en veel bouwstoffen (eiwitten).

xzionic_-fotos_26-scaled.jpeg

Zionic RollActiv RF

Zionic helpt bij het hermodelleren, verstevigen en verminderen van cellulite om jouw silhouette er strakker te doen uitzien. Zionic is de eerste behandeling die op een aangename en ontspannende wijze drie verschillende acties teweeg brengt. Het werkt tegelijk op de huid, het bloedvatenstelsel én het spierstelsel. De resultaten na een behandeling met de Zionic zijn hierdoor sneller zichtbaar dan bij traditionelere behandelingsmethoden.

gladde-benen_edited.jpg
images (5).jpg

IPL

Intense pulsed light permanente ontharing

Voetreflexologie

Reflexzonetherapie is vooral bekend onder de naam reflexologie of voetreflexologie.

Op je voeten (en handen en gezicht) kun je reflexzones vinden die overeenkomen met alle delen van je lichaam. Het bewerken van deze zones zorgt ervoor dat het lichaam zich ontspant en bevordert de doorbloeding.

images (4).jpg
FB Post Gezichtsverjonging.png

Kleurenpunctuur

Kleurenpunctuur (volgens Peter Mandel) combineert de kennis over de werking van licht en kleur met de leer van de meridianen en acupunctuurpunten uit de traditionele Chinese geneeskunde.

Ballancer

Lymfedrainage is een behandeling die het lymfestelsel stimuleert. Het doel van lymfedrainage is overtollig lymfevocht beter en sneller af te voeren. Hierdoor kunnen heel wat gezondheidsproblemen worden aangepakt. Het menselijk lichaam bestaat namelijk voor bijna 80% uit vocht.

bottom of page